• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Грицак знову воює з "Опорою"

    Опубликовано: 2006-01-11 11:32:00

    Як повідомляє Західна інформаційна корпорація з посиланням на керівника громадсько-політичного осередку "Опори" у Трускавці Світлану Тимчишак, пан Грицак написав заяву в місцеву прокуратуру про притягнення до кримінальної відповідальності організаторів пікету за начебто блокування роботи Трускавецької міської ради.

    Місцевий осередок "Опори", йдеться у повідомленні, уже надав слідчому Трускавецького МВ УМВС України у Львівській області всю необхідну інформацію. Тепер залежно від того, як розвиватимуться події, діятиме і трускавецька "Опора". Зокрема уже тривають консультації з юристами про ініціювання судового процесу проти Лева Грицака за порушення Конституції України в частині права вільного зібрання людей.

    Нагадаємо, що у грудні трускавецькі активісти громадської мережі "Опора" (на той час ВГО "Пора!") на знак протесту проти необґрунтованого підняття тарифу за комунальні послуги, а також проти часткового вимкнення "5 каналу" фірмою "Лептон" у кабельній мережі провели низку пікетувань Трускавецької міськради. Разом із громадою міста організатори пікетувань домоглися скасування тарифу за утримання житла, яке обслуговує місцеве комунальне підприємство "Наше місто".

    "Поступ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.