• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рівненщина представлятиме Україну на інвестиційному форумі в Цюріху

    Опубликовано: 2006-02-03 10:35:00

    24 січня відбулася зустріч заступника голови Рівненської облдержадміністрації Степана Жданюка з представниками швейцарської організації SOFI, яка здійснює підготовку інвестиційного форуму в м. Цюріху (Швейцарія), що відбуватиметься 12 -13 червня 2006 року.

    З врахуванням інвестиційної привабливості та досвіду позитивної співпраці з іноземними партнерами, Рівненщина визначена організаторами як одна із чотирьох областей, які будуть представлені в експозиції України на вказаному форумі.

    На зустрічі, в якій взяли участь керівники головного управління економіки облдержадміністрації, Рівненської торгово-промислової палати та Рівненської агенції із залучення іноземних інвестицій та обслуговування інвесторів „InvestInRivne”, розглянуто стан і перспективи залучення швейцарських інвестицій в економіку Рівненської області, а також конкретні питання підготовки експозиції області на форумі в Цюріху.

    Під час поїздки до області представники SOFI відвідають ряд провідних підприємств області, в які вкладено значні обсяги інвестицій з європейських країн, зокрема, Швейцарії, а також ознайомляться з культурно-історичними пам’ятками Рівненщини.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.