• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Паста з гарбузовим пюре: ідеальна страва для святкового столу

    Опубликовано: 2024-05-04 07:24:34

    Паста з гарбузовим пюре у вершковому соусі - це незвичайне поєднання смаків, що потішить гурманів і поціновувачів вишуканих страв. У цьому рецепті ви знайдете солодкість гарбуза, гостроту часнику і ніжні нотки шавлії, що створюють унікальний аромат і смакові відтінки. Страва також збагачена клітковиною та білком, що робить її не тільки смачною, а й поживною.

    Для приготування цієї страви вам знадобляться такі інгредієнти: паста, цибуля-шалот, часник, шавлія, оливкова олія, гарбузове пюре, овочевий бульйон, мигдалеве молоко, харчові дріжджі, сіль та свіжомелений перець.

    Спочатку зваріть макарони в підсоленій воді, потім приготуйте соус. Для цього обсмажте на оливковій олії цибулю-шалот, часник і шавлію до м'якості. Потім додайте гарбузове пюре, овочевий бульйон, мигдалеве молоко, харчові дріжджі та продовжуйте варити, поки соус не загусне.

    Коли соус готовий, змішайте його з відвареними макаронами і ретельно перемішайте. Готову пасту з гарбузовим пюре подавайте гарячою, приправленою свіжомеленим перцем і посипаною невеликою кількістю свіжої шавлії.

    Ця страва чудово підійде для особливих випадків і свят, дивуючи гостей своїм незвичайним смаком і вишуканим ароматом. Спробуйте приготувати пасту з гарбузовим пюре у вершковому соусі та потіште себе і своїх близьких смачною вечерею!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.