• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • CMA готується схвалити угоду, за якою Microsoft придбає розробника ігор Activision Blizzard

    Опубликовано: 2023-09-25 16:00:38

    Справжній оберт в ігровій індустрії може відбутися, оскільки Управління з конкуренції та ринків Великої Британії (CMA) готується схвалити угоду, за якою Microsoft придбає розробника ігор Activision Blizzard за вражаючу суму в 69 мільярдів доларів. Ця угода, яка є найбільшою угодою в історії ігрової індустрії, подолала багато перешкод і знаходиться на фінішній прямій до схвалення регуляторами.

    На перший погляд, ця угода здається неймовірною, враховуючи турбулентний шлях, який вона пройшла через антимонопольні відомості. Раніше, весною, Велика Британія висловила обурення стосовно цієї угоди, але зараз здається, що Microsoft вирішила дійти до остаточного врегулювання.

    Один із ключових моментів у схваленні цієї угоди було прийняття Microsoft рішення продати частини прав на хмарні ігри компанії французькій Ubisoft Entertainment. Це було зроблено з метою збереження конкуренції в галузі. Рішення щодо цього питання має бути прийняте до 6 жовтня.

    Ця угода вражає своєю складністю і несподіваністю, враховуючи попередні обговорення та суперечки з антимонопольними органами. До цього Microsoft вже виграв судовий спір із Федеральною торговою комісією США щодо цієї угоди, і Європейський Союз теж схвалив угоду в травні цього року. Велика Британія залишилася єдиною перешкодою на шляху до завершення угоди.

    Угода стала суттєвим кроком у забезпеченні доступу до ігрового контенту для геймерів. Схвалення CMA означає, що Microsoft не зможе обмежувати доступ до ключового контенту Activision у власному хмарному ігровому сервісі або приховувати ці ігри від конкурентів.

    Попереднє схвалення CMA є вирішальним кроком для закриття угоди, і Microsoft продовжує працювати над отриманням остаточного схвалення до 18 жовтня. Це означає, що угода може бути схвалена у найближчі тижні, відкриваючи шлях для нового етапу розвитку ігрової індустрії.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.