• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • NASA готується до запуску свого власного стримінгового сервісу під назвою NASA+

    Опубликовано: 2023-07-31 18:00:33

    Хоча космічне агентство вже проводить прямі трансляції запусків та інших подій на своєму офіційному веб-сайті, NASA+ буде пропонувати глядачам не тільки прямі ефіри, а й унікальні відеоматеріали. Після запуску платформи користувачі зможуть насолоджуватись кількома новими шоу. Важливим аспектом є те, що сервіс буде забезпечувати безкоштовний доступ і не буде містити рекламу.

    Сервіс стримінгу буде доступний через мобільні пристрої з операційними системами iOS та Android за допомогою відповідних додатків, а також через стандартні веб-браузери.

    "Трансформація нашої цифрової присутності допоможе нам краще розповідати історії про те, як NASA досліджує невідомі простори повітря та космосу, надихає здобуттями та реалізує інновації на користь всього людства", – зазначив Марк Еткінд, представник управління комунікацій NASA.

    Платформа NASA+ стане додатковим каналом спілкування між агентством та глядачами, дозволяючи поглибити зв'язок та поділитись захоплюючими відкриттями, зробленими науковцями і астронавтами.

    Створення власного стримінгового сервісу – це крок NASA вперед у цифровому просторі, що дозволить більш широкій аудиторії переглядати інформативний та захоплюючий контент про космос і космічні дослідження. Очікується, що NASA+ стане платформою, яка заохочує більше людей відчути себе частинкою захопливого світу науки та дослідження космосу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.