• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кулеба: Артснаряди – однозначний пріоритет. Різними шляхами дістаємо їх і з третіх країн

    Опубликовано: 2023-03-17 17:00:42

    Головним пріоритетом для України у питанні військової допомоги від союзників наразі є збільшення постачань артилерійських снарядів, і Україна "дістає" їх з різних країн – навіть тих, що не входять до антикремлівської коаліції. Про це, коментуючи результати 10-го засідання у форматі "Рамшайн", сказав в ефірі телемарафону міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

    "Артилерійські снаряди – однозначно чіткий пріоритет з огляду на низку саме політичних факторів", – сказав Кулеба.

    Він наголосив, що наразі потрібно, щоб країни, у яких є снаряди, передавали їх Україні, а також щоб вони сприяли виробництву додаткових боєприпасів.

    "І є ще, скажімо так, треті країни, тобто вони офіційно не входять до коаліції на підтримку України, але різними шляхами ми з них теж дістаємо снаряди, які нам потрібні", – сказав Кулеба.

    Він додав, що пріоритетів насправді є багато, але наразі українські дипломати роблять все, щоб Сили оборони мали на фронті достатню кількість снарядів, щоб бити ворога.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.