• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дві гідроелектростанції виведені з експлуатації через обстріли рф

    Опубликовано: 2024-05-10 16:00:45

    8 травня стали свідками ранкових обстрілів критичної інфраструктури, у результаті чого значні пошкодження отримали об'єкти гідроенергетики. Внаслідок атаки, проведеної російськими військами, дві гідроелектростанції були змушені припинити свою роботу.

    Пресслужба "Укргідроенерго" повідомила, що ворог продовжує масовано атакувати та знищувати енергетичну інфраструктуру України, завдаючи руйнівних ударів.

    "На сьогоднішній день вся гідрогенерація зазнала серйозних пошкоджень. Знищене обладнання потребує значних зусиль для ремонту та відновлення, а також великих фінансових витрат", - підкреслюють у "Укргідроенерго".

    У контексті цих подій наголошується на важливості міжнародної підтримки та співпраці, оскільки лише разом зусилля міжнародної спільноти можуть вирішити цю надзвичайно складну ситуацію.

    Тривожною є інформація про те, що у ніч на 29 березня російські терористи свідомо атакували Канівську та Дністровську гідроелектростанції, вчиняючи ракетний обстріл. Ці напади лише підкреслюють необхідність міжнародної реакції та підтримки для захисту критичної інфраструктури України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.