• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Генерал ЗСУ: Україна готується переламати перебіг війни та створити умови для повної перемоги

    Опубликовано: 2023-03-09 13:00:09

    Командувач оперативного угруповання військ "Херсон" бригадний генерал Михайло Драпатий заявив, що стратегічна перевага на Херсонщині створить передумови для повної перемоги України у війні проти Росії.

    За його словами, Миколаїв став форпостом українського півдня, який окупанти намагалися безуспішно штурмувати, проте воїни дали відсіч у березні 2022 року.

    Він зазначив, що успішну оборону міста вдалося провести завдяки чіткій комунікації з громадами та селами, мешканці яких повідомляли військовим про переміщення техніки росіян — це допомогло завадити захопити Південноукраїнську атомну електростанцію, форсувати Південний Буг та розпочати наступ на Одесу.

    "А вже в листопаді ЗСУ спільно з іншими силами оборони звільнили від російських окупантів Херсон та інші населені пункти правобережної частини області", — сказав Драпатий.

    Генерал заявив, що із припливом західних озброєнь Україна не лише стримує росіян, а й готується переламати перебіг війни.

    "Після здобуття ЗСУ стратегічної переваги в Херсонській області українська армія створить передумови для загальної перемоги", — резюмував воєначальник.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.