• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Луганщині ціни на продукти у захоплених прифронтових містах вдвічі вищі - ОВА

    Опубликовано: 2023-02-02 16:00:59

    У Луганській області ціни на продукти у захоплених прифронтових містах вдвічі вищі, повідомили у Луганській ОВА у Telegram, пише УНН.

    Деталі

    Як вказано, ціни на продукти харчування і товари першої необхідності в різних містах та селах мають серйозні відмінності.

    "Зокрема, у прифронтових населених пунктах продукти коштують у середньому вдвічі дорожче, ніж в інших. Хоча у так званій «лнр» існує «державний комітет тарифного та цінового регулювання». Можливо, і правда лише існує", - зазначають в ОВА.

    При цьому, як повідомляється, аби позбавити населення можливості збувати гривню, окупанти організовують рейди по обмінниках.

    "Заблокувавши можливість купляти товари за гривню, вони спочатку змусили місцевих міняти гривню на рублі. Тому росіяни вирішили заблокувати валютників, аби збільшити залежність місцевих від окупаційних виплат", - додали в ОВА.

    Окрім того, за даним ОВА, окупанти у так званій «лнр» збільшують пенсійний вік.

    Доповнення

    На Луганщині окупанти відключили українське телебачення та мобільний зв'язок.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.