• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Таїланд стягуватиме з іноземних туристів збір при в'їзді до країни

    Опубликовано: 2023-01-12 17:00:27

    З червня 2023 року Таїланд запроваджує збір у розмірі 300 бат (близько $9) із іноземних туристів при в'їзді до країни. Про це повідомляє видання Bangkok Post з посиланням на заяву міністра туризму та спорту.

    За словами міністра туризму, гроші будуть спрямовані на підтримку мандрівників, які постраждали від нещасних випадків, та на розвиток туристичних напрямків. З іноземців, які мають дозвіл на роботу в країні, гроші не стягуватимуться.

    За словами чиновника, у 2023 році Таїланд очікує прийняти 25 млн туристів. 2022 року країну відвідали 11,8 млн іноземних туристів.

    Нагадаємо
    Влада Таїланду спочатку планувала ввести збір у січні 2022 року, проте ухвалення рішення з приводу ініціативи неодноразово відкладалося.

    Таїланд з 1 жовтня 2022 року скасував усі обмеження для туристів, але через три місяці заявив про плани їх повернути.

    7 січня Управління цивільної авіації країни оголосило про посилення правил в'їзду в країну з 9 по 31 січня 2023 року через очікуваний наплив відвідувачів з Китаю, де різко зросла кількість випадків захворювання на коронавірус.

    Передбачалося, що іноземці, які прибувають до країни, повинні будуть пред'являти на кордоні підтвердження про повну вакцинацію від COVID-19. Протягом двох днів вимога була скасована.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.