• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стойко зустрівся з дітьми Алчевська

    Опубликовано: 2006-02-07 14:34:00

    Голова Тернопільської облдержадміністрації Іван Стойко побував у Гусятинському районі де зустрівся з школярами, які прибули на Тернопільщину з навчальних закладів м.Алчевськ.

    Іван Стойко привітав дітей та їх вчителів на Тернопільській землі та побажав їм зміцнити тут своє здоров’я, знайти нових друзів, більше дізнатись про традиції та звичаї Галичини. Також голова облдержадміністрації передав дітям подарунки.

    Кожен з 107 алчевських юнаків та дівчат отримали фотоапарат, а для своїх шкіл – українську бібліотеку.

    Також голова облдержадміністрації ознайомився з умовами побуту гостей з Алчевська та провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА та РДА щодо питань забезпечення перебування школярів у санаторії “Збруч”.

    Відповідаючи на запитання журналістів, Іван Стойко наголосив, що Тернопільщина готова була прийняти на своїх базах 800 дітей з постраждалого внаслідок сильних морозів луганського міста.

    “Допомогти тим хто цього потребує є нашим святим обов’язком. Зрештою, приїзд алчевських дітей засвідчує, що гасло Майдану спрацювало – дійсно Схід і Захід разом!” – сказав Іван Стойко.

    Очікується, що перебуватимуть гості з Алчевська на Тернопільщині близько місяця.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.