• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров взяв участь в урочистому засіданні з нагоди 100-річчя з дня народження Антонова

    Опубликовано: 2006-02-08 09:38:00

    Прем'єр-міністр Юрій Єхануров взяв участь в урочистому засіданні з нагоди 100-річчя з дня народження видатного вітчизняного авіаконструктора Олега Антонова.

    Юрій Єхануров привітав присутніх від імені Уряду України. Під час свого виступу він згадував: „Олег Костянтинович, для нас, молодих спеціалістів, був справжнім авторитетом. Ми орієнтувались на нього, ми бачили, чого може досягнути людський дух у творчому злеті”.

    У своєму виступі Юрій Єхануров відзначив труднощі, з якими постійно стикається НТК імені О.Антонова і вітчизняне авіабудування. Водночас Глава Уряду пообіцяв працівникам галузі, що Уряд буде робити все можливе для того, щоб авіаіндустрія в Україні працювала на повну потужність. „У нас є міцна основа, тепер необхідно додати наше вміння, хист і довести, що Україна має займати провідне місце на світових ринках” – зазначив Юрій Єхануров.

    Під час засідання Прем’єр-міністр нагородив провідних спеціалістів-антоновців державними нагородами та Урядовими грамотами.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.