• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров провів зустріч з послами зарубіжних країн

    Опубликовано: 2006-02-09 09:21:00

    Сьогодні 8 лютого у Кабінеті Міністрів України відбулась зустріч Прем’єр-міністра України Юрія Єханурова з послами зарубіжних країн.

    Відкриваючи зустріч Юрій Єхануров виразив вдячність послам, що вони у вечірній час знайшли можливість зустрітися з представниками Уряду України. Прем’єр-міністр України висловив впевненість, що відбудеться продуктивна зустріч і у нього буде можливість проінформувати послів про актуальні теми, які їх цікавлять.

    Юрій Єхануров повідомив, що в Україні з 1-го січня в Україні розпочала діяти нова Конституція.

    Прем’єр-міністр України проінформував послів про енергетичне забезпечення України. Він зазначив, що Україна підписала Енергетичну Хартію і Уряд України буде робити все можливе, щоб Україна була надійним партнером у постачанні газу до країн Європи. „Нові відносини України з Російською Федерацією не вплинуть на постачання газу до Європи” – сказав Юрій Єхануров.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.