• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські верифікатори беруть участь у навчальній інспекції території Великої Британії

    Опубликовано: 2006-02-09 11:54:00

    У Великій Британії в рамках виконання плану інспекційних заходів за Договором про звичайні збройні сили в Європі та Віденським документом 1999 року перебуває група офіцерів Управління верифікації Генерального штабу ЗС України.

    Українські верифікатори беруть участь у навчальній інспекції під кодовою назвою “Артізан”. В ході першого етапу цієї операції два наших офіцери підвищують мовну підготовку в якості перекладачів у верифікаційному центрі.

    Програмою також передбачено, що напередодні другого етапу навчальної інспекції до цих офіцерів долучаться ще три представники українських верифікаціних структур. Всі вони разом візьмуть участь в основному етапі спільної навчальної інспекції за Договором про звичайні збройні сили в Європі та Віденським документом 1999 року.

    Варто зазначити, що це перший у цьому році візит українських верифікаторів до Великої Британії для участі у подібному заході.

    Візит представників Збройних Сил України до туманного Альбіону триватиме до 20 лютого.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.