• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Москаль перевірить стан утримування дітей з Алчевська в санаторіях Криму

    Опубликовано: 2006-02-09 12:09:00

    Як заявив вчора на прес-конференції голова облдержадміністрації Геннадій Москаль, є факти незадовільного утримування дітей з Алчевська, відправлених до санаторіїв „Прометей” м.Євпаторія та „Брюховичі” м.Львів. Губернатору телефонували батьки дітей та скаржилися на те що, в приміщеннях холодно, погане харчування. Після втручання Москаля їх розселили в інші санаторії, що відповідають необхідним вимогам: з „Прометея” - в санаторії „Дружба”, „Перемога”, санаторій МВС (близько 400 чол.), з „Брюховичей” – в „Світанок” м. Моршин (175 дітей з 10 вчителями).

    9 лютого Геннадій Москаль відлетить до Криму та особисто перевірить стан утримування дітей з Алчевська в санаторних установах. Цю поїздку він проведе в свій відгул, яких вже багато накопичилось за постійну роботу у вихідні дні. Літак надають благодійні організації, що сприяли розміщенню дітей в Криму та Закарпатті, тому вони в першу чергу зацікавлені в перевірці цього питання.

    Зараз в санаторних установах України перебувають 8 тисяч 435 учнів м.Алчевська, 820 дітей дошкільного віку, 707 батьків дітей, 727 вчителів.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.