• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мельник провів засідання Урядового комітету

    Опубликовано: 2006-02-09 16:35:00

    9 лютого 2006 року у Кабінеті Міністрів України під головуванням Віце-прем’єр-міністра Юрія Мельника відбулося засідання Урядового комітету з питань розвитку агропромислового комплексу та природокористування.

    На засіданні було розглянуто та схвалено Порядок проведення інспектування та обстеження підкарантинних матеріалів та об’єктів сільськогосподарського сектору.

    Було схвалено концепцію Програми державної технічної політики в аграрному секторі України. Юрій Мельник зазначив: „Програма перш за все спрямована на підтримку вітчизняного товаровиробника. Вона передбачає цілісний, комплексний підхід до вирішення проблем сільського господарства”.

    На Урядовому комітеті також було вирішено підтримати зміни до Статуту Академії Аграрних Наук, які спрямовані на покращення умов діяльності вчених у аграрному секторі та сприятимуть інтеграції українських вчених у міжнародне правове поле.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.