• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чесний Сендак

    Опубликовано: 2006-02-17 14:22:00

    Учора голова Львівської обласної ради Михайло Сендак скликав прес-конференцію, щоб пояснити представникам мас-медіа ситуацію, яка склалася довкола телекомпанії “Львів-ТБ”, і перенести чергове сесійне засідання ради на 22 лютого.

    Щодо телеконфлікту з журналістами “Львів-ТБ”, то керівник облради вже традиційно вважає, що за плечима директора телекомпанії стоять голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник і його заступник Тарас Батенко. Вони, на думку пана Сендака, використовують адмінресурс. Для того, щоб розставити всі крапки над “і”, Михайло Сендак готує лист до контрольно-ревізійного управління області, в якому проситиме докладно вивчити, як використовують бюджетні кошти на комунальній телекомпанії. Щодо намірів журналістів “Львів-ТБ” позиватися з головою облради, то останній заявив, що із задоволенням піде до суду.

    Окрім того, пан Сендак звинуватив керівництво облдержадміністрації в перешкоджанні йому проводити власні прес-конференції. Він каже, що в той самий час, коли відбуваються його прес-конференції, хтось із керівництва ОДА організовує такі ж заходи. За словами керівника прес-служби Львівської облдержадміністрації Василя Терещука, такі звинувачення голови облради є безпідставними. “Для того, щоб говорити з журналістами, треба мати серйозний привід. Можливо, журналісти вже почули все, що хотіли почути від Михайла Сендака, і їм уже нецікаво ходити на його прес-конференції”, – каже Василь Терещук. Він назвав слова пана Сендака некоректними і спровокованими бажанням підірвати авторитет главиобласті.

    "Львівська Газета"    

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.