• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Митні переходи на українсько-польському кордоні будуватимуть за гроші Євросоюзу

    Опубликовано: 2006-02-22 10:44:00

    Додаткові митні переходи на українсько-польському кордоні в частині Львівської області будуватимуть за гроші Євросоюзу. Такої домовленості досягнуто між Польщею та Україною, про це у вівторок повідомив губернатор Львівщини Петро Олійник. З подробицями - Галина Стадник:

    У березні у Львові заплановано провести засідання польсько-української міжурядової групи з транскордонного співробітництва, каже Олійник. Предметом обговорення буде реконструкція та будівництво пунктів пропуску. Зараз на Львівщині діють чотири митні переходи, і три з них потребують модернізації та покращення інфраструктури.

    Реальна картина така, каже губернатор, що Україна не заклала в бюджеті жодної копійки на пункти пропуску, тому роботи відбуватимуться за гроші європейських структур: “Ні однієї копійки українська сторона за митні переходи не заплатить, ніяких кредитів не братиме. Ми повинні скористатися моментом, і використати фінансові можливості інших держав, фонди Євросоюзу”, зауважив Олійник. Вже досягнуто домовленість про будівництво поляками двох нових переходів та реконструкцію трьох. Вартість робіт близько 40 мільйонів євро.

    "Німецька хвиля"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.