• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чупрун зустрівся з Семенюк

    Опубликовано: 2006-03-01 10:01:00

    Голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Чупрун провів робочу зустріч з головою Фонду державного майна України Валентиною Семенюк. Під час зустрічі обговорювались питання щодо використання державної власності в Донецькій області та виконання інвестиційних зобов’язань на приватизованих об’єктах Донеччини.

    У нараді також взяли участь заступник голови Донецької облдержадміністрації Геннадій Гришин, начальник регіонального відділення Фонду державного майна України по Донецькій області Віталій Трубаров та начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Донецької облдержадміністрації Володимир Жуков.

    Під час зустрічі було відзначено, що, для оптимізації управління об’єктами державної і комунальної власності, необхідно провести їх повну і невідкладну інвентаризацію, в тому числі об’єктів, що мають національне та культурне значення. Також на нараді розглядалися проблеми фінансування утримання та експлуатації об’єктів, що знаходяться у державній власності.

    Протягом засідання обговорювалися питання законності укладених договорів оренди на об’єкти державної власності в області.

    „Нажаль, частина договорів оренди на об’єкти державної власності в області укладена з порушенням визначених законодавством процедур: вони укладаються не регіональним відділенням Фонду держмайна, а безпосередньо суб’єктами економічних відносин. Через це бюджет недоотримує значні кошти. Тому, у найближчий час, ми плануємо проведення не тільки повної інвентаризації всіх об’єктів державної та комунальної власності, а й експертизи всіх укладених договорів оренди”, – окреслив невідкладні кроки обласної виконавчої влади заступник голови облдержадміністрації Геннадій Гришин.

    Окрему увагу Вадим Чупрун та Валентина Семенюк приділили розгляду приватизаційних процесів на промислових підприємствах Донецької області.

    „Обласним відділенням Фонду державного майна України, спільно з облдержадміністрацією, у найближчий час буде проведено перевірку виконання інвестиційних зобов’язань на приватизованих підприємствах області. Ми будемо вимагати чіткого дотримання або реструктуризації інвестиційних проектів,” – зазначив голова облдержадміністрації.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.