• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львів: Вибори під угрозою

    Опубликовано: 2006-03-07 12:00:00

    Міська Територіальна виборча комісія досі не має грошей на організацію виборчого процесу. Про це в понеділок заявив голова ТВК Олег Щербаков. Однак основною проблемою виборів Щербаков називає формування дільничних комісій. Повідомляє Галина Стадник:

    З 206 тисяч гривень, які затвердила Центральна виборча комісії для проведення виборів у Львові, на рахунок ТВК надійшло лише 18, і ті заблоковано, каже Щербаков. Цих грошей не вистачить, навіть, на друк бюлетенів. Не кажучи вже про плакати, оплату праці членів комісій, розповсюдження інформації про кандидатів тощо, зауважив Щербаков. Аби не зірвати вибори, і як вихід із ситуації, місцева ТВК розпочне друк бюлетенів надаючи гарантійні листи друкарням.

    Однак комісія більше стурбована недоукомплектованістю дільничних виборчих комісій та відсутністю виборчих списків на половині дільниць. З різних причин люди масово відмовляються від членства в комісіях, каже Щербаков. За його словами, недостатня кількість членів дільничних комісій сприятиме утворенню чималих черг у день виборів, створюватиме проблеми з прийняттям рішень, та обмежить право громадян проголосувати вдома, бо не буде кому ходити з переносними скриньками.

    «Німецька хвиля»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.