• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Негрич відвідав Житомирщину

    Опубликовано: 2006-03-07 16:13:00

    6 березня 2006 року під час робочої поїздки на Житомирщину Голова Держспоживстандарту України Микола Негрич провів ряд зустрічей.

    Зокрема, Микола Негрич зустрівся з головою Житомирської облдержадміністрації Іриною Синівською. Було розглянуто хід виконання Угоди про співробітництво між Державним комітетом України з питань технічного регулювання та споживчої політики і Житомирською обласною державною адміністрацією.

    Загалом сторони дали позитивні оцінки тим напрацюванням, яких сьогодні досягнуто в рамках цієї Угоди. Особливо це стосується таких напрямків діяльності як стандартизація та підтвердження відповідності. Разом з тим, відмічалося, що Угода потребує більш реального наповнення, саме у пунктах, де йдеться про спільне вирішення питань, пов’язаних із реалізацією загальнодержавної програми ”Питна вода в Україні” і захисту споживчого ринку від неякісної та фальсифікованої продукції.

    У ході зустрічі зазначалося, про те, що сьогодні між територіальними органами Держспоживстандарту України області та облдержадміністрацією склалися тісні партнерські стосунки, які дозволяють у конструктивному руслі вирішувати усі наявні проблеми.

    Також у рамках робочої поїздки Микола Негрич зустрівся із заступником голови житомирської облдержадміністрації з аграрних питань Романом Будником, під час якої обговорювалось питання мінімалізації негативних наслідків для сільського господарства від вступу України у СОТ і тимчасових заборон Росією на ввезення м’ясної і молочної продукції на її митну територію.

    Водночас піднімались питання стану метрологічного забезпечення підприємств агропромислового комплексу та переробної галузі області і проблеми впровадження систем управління якістю у сільськогосподарських виробників.

    Крім того, Микола Негрич відвідав структурні підрозділи Держспоживстандарту України - Житомирське обласне управління у справах захисту прав споживачів і Державне підприємство ”Житомирський регіональний центр стандартизації, метрології та сертифікації”, а також провів нараду з керівниками та провідними фахівцями цих організацій.

    Зокрема, на нараді Микола Негрич наголосив на необхідності посилення зусиль, спрямованих на захист споживчого ринку та координації дій усіх контролюючих структур. ”Сьогодні всі люди є споживачами. Вони мають право на споживання якісної продукції. Наше найголовніше завдання - забезпечити їхнє конституційне право. А особливо це стосується Житомирщини, значні території якої зазнали забруднень внаслідок аварії на ЧАЕС” - зазначив Микола Негрич.

    Микола Негрич також відмітив, як приклад умілого господарювання, всебічне зміцнення матеріально-технічної бази ДП ”Житомирстандартметрологія” та освоєння підприємством нових напрямків діяльності.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.