• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Дніпропетровщині працюють над забезпеченням проведення прозорих виборів

    Опубликовано: 2006-03-13 11:11:00

    Представники обласних осередків політичних партій зібралися за круглим столом в облдержадміністрації, щоб разом з виконавчою владою обговорити процес підготовки до парламентських виборів 2006 року.

    Аналізуючи стан підготовки до виборів, заступник керівника апарату облдержадміністрації Геннадій Константинов сказав, що найбільше проблем сьогодні виникає при формуванні складу дільничних комісій та їх безпосередній роботі. Згідно з законодавством право формування дільничних комісій належить політичним партіям. У Дніпропетровській області з 45 зареєстрованих партій та блоків лише 14 беруть активну участь у створенні дільничних комісій. Рівень укомплектованості комісій представниками цих партій становить від 60% до 100%.

    Особливо недосконало і неефективно ведеться робота у міських та районних дільничних комісіях, члени яких систематично не з’являються на засідання. Крім того, занепокоєння викликає низька активність громадян щодо перевірки своєї наявності у списках виборців.

    Заступник губернатора Орина Сокульська, закриваючи засідання, наголосила на тому, що і виконавча влада, і політичні партії повинні працювати заради одного результату – забезпечення проведення демократичних, чесних і прозорих виборів.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.