• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент привітав чемпіонів Паралімпійських ігор

    Опубликовано: 2006-03-13 17:17:00

    Президент України Віктор Ющенко привітав із перемогами чемпіонів та призерів IX зимових Паралімпійських ігор 2006 року з біатлону. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Вітання Глави держави із блискучими спортивними досягненнями отримали біатлоністи Олена Юрковська, Віталій Лук’яненко, Людмила Павленко, Тетяна Смирнова, Юлія Батенкова, Світлана Трифонова.

    В. Ющенко підкреслив, що Україна пишається своїми паралімпійцями, які своїми здобутками продемонстрували не тільки високу спортивну майстерність, а й надзвичайну силу волі та духу. Він побажав спортсменам нових успіхів та перемог у майбутньому.

    «Нехай завжди вам усміхається удача в подальших спортивних звершеннях на славу нашої України, а завойовані медалі будуть прекрасним початком успішного виступу національної збірної команди», – йдеться у вітаннях Президента.

    IX зимові Паралімпійські ігри проходять у Туріні (Італія) 10 – 19 березня.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.