• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бойко виграв суд у Тимошенко

    Опубликовано: 2006-03-22 10:56:00

    Печерський райсуд Києва на вчорашньому засіданні частково задовольнив позов лідера Республіканської партії України Юрія Бойка до Кабінету Міністрів України, Тимошенко Юлії Володимирівни, Корпорації Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода, підприємства з іноземними інвестиціями ТОВ "Телерадіокомпанія НБМ" за образу честі, гідності і ділової репутації.

    Суд вирішив визнати недостовірною інформацію, поширену Прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко 7 серпня 2005 року в ефірі "5 каналу" у програмі "Час пік": "... але українське вище керівництво, ... в тому числі і керівник НАК "Нафтогазу" Бойко просто брутально здали національні інтереси України. І Україна сьогодні пожинає плоди цього.

    А плоди – це просто колосальні обсяги газу, які були за безцінь віддані в розрахунок за борги України там, де була зовсім інша процедура передбачена. І внаслідок цього є певні проблемні питання забезпечення газом в самі критичні періоди".

    Суд зобов'язав Кабінет міністрів України та Підприємство з іноземними інвестиціями ТОВ "Телерадіокомпанія НБМ" протягом місяця спростувати, шляхом виступу Прем'єр-міністра або уповноваженої ним особи спростувати зазначену інформацію в ефірі 5-го телеканалу в будь-який робочий день з 17 до 18 години в програмі "Час пік", або в іншій. Загалом з моменту подання Юрієм Бойком 26 серпня 2005 року позову в цій справі відбулося 11 судових засідань.

    Пресс-служба РПУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.