• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: Українсько - російські відносини після виборів отримають подальший розвиток

    Опубликовано: 2006-03-23 11:39:00

    Після виборів до Верховної Ради українсько-російські відносини матимуть подальший розвиток у торгово-економічній, гуманітарній, соціальній та політичній сферах, переконаний Президент Віктор Ющенко. Про це Глава держави сказав у інтерв’ю видавничому дому «КоммерсантЪ», яке вийшло сьогодні в газеті «КоммерсантЪ Украина» та в російському виданні «КоммерсантЪ». Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Відповідаючи на запитання, чи зміняться відносини Києва і Москви після українських виборів, Президент сказав: «Я в цьому переконаний. Ми зобов’язані зробити все для активізації торгово-економічної співпраці. Думаю, нам потрібно більше реалізувати спільних гуманітарних проектів, щоб у минулому залишилися стереотипи та міфи, які донині існують у сприйнятті українців та росіян щодо життя одне одного».

    В. Ющенко також висловив сподівання, що призначений нещодавно посол України в Росії Олег Дьомін «додасть динаміки в роботі нашого посольства».

    Президент також схвально оцінив деякі досягнення двосторонніх відносин протягом 2005 року. Це, зокрема, створення комісії «Ющенко – Путін», перше засідання підкомітету цієї комісії щодо питань Чорноморського флоту, збільшення товарообігу між країнами на 12%, ряд зустрічей на найвищому рівні тощо.

    «Взаємовідносини України та Росії ніколи не були простими. Моїй команді в спадщину залишилася маса невирішених проблемних питань. Сьогодні настав час вирішувати ці проблеми», – сказав Президент.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.