• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рибачук наголошує на важливості комплексного розвитку Криму

    Опубликовано: 2006-03-23 15:32:00

    Глава Секретаріату Президента України Олег Рибачук провів у Сімферополі «круглий стіл» з питань проекту побудови Кримського морського транспортно-промислового комплексу «Донузлав». У роботі цього форуму взяли участь представники органів місцевого самоврядування, громадських та екологічних організацій, політичний партій, засобів масової інформації та наукових кіл АРК. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Під час зустрічі обговорювалися оптимальні шляхи реалізації проекту «Донузлав», а також перспективи системного та ефективного розвитку Донузлавського регіону. За словами Олега Рибачука, Крим повинен розвивати свій потенціал рекреаційної та туристичної зони і, водночас, розбудовувати потужну інфраструктуру.

    У свою чергу, представники місцевої влади та громадськості висловили стурбованість екологічними наслідками, які можуть бути спричинені побудовою великого промислового вузла. У ході дискусії глава Секретаріату Президента наголосив, що ситуацію з будівництвом у районі озера Донузлав потрібно розглядати комплексно, оскільки «для півострова є надзвичайно важливим розв’язання економічних проблем, поряд з уважним ставленням до екологічних питань».

    О.Рибачук також виступив з ініціативою зустрічі повноважних представників «круглого столу» з Президентом України Віктором Ющенком для обговорення подальшого розвитку Донузлавського регіону. Під час зустрічі було вирішено окремо розглянути питання реалізації проекту на наступному засіданні спеціальної робочої групи з комплексного розвитку АРК. Глава Секретаріату перебуває в Автономній Республіці Крим із дводенною робочою поїздкою.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.