• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найпопулярніші кольори нових автомобілів на українському ринку у 2024 році

    Опубликовано: 2024-10-25 14:00:43

    В Україні білосніжні автомобілі продовжують утримувати лідерство серед нових легкових авто. За даними асоціації "Укравтопром", з початку 2024 року понад 35% усіх зареєстрованих нових легковиків мали білий колір. Серед бестселерів у цій категорії виділяється модель Renault Duster, яка стала найпопулярнішою у сегменті білих автомобілів.

    На другому місці за популярністю опинився сірий колір, у який були пофарбовані близько третини нових легкових автомобілів. Як і в випадку з білими, Renault Duster також став лідером у цій категорії, підкреслюючи популярність цієї моделі серед українських споживачів.

    Чорний колір посідає третє місце, і в ньому пофарбовано 15% усіх нових авто, зареєстрованих в Україні з січня по вересень 2024 року. У класичному чорному виконанні автомобілі моделі Toyota Camry стали найчастіше реєструваними, що свідчить про їхню популярність серед водіїв.

    Синій колір також знайшов своїх шанувальників: майже 8% автомобілістів обрали автомобілі саме цього кольору. Тут першість утримує електромобіль Volkswagen ID.4, який продовжує завойовувати ринок завдяки своїй екологічності та інноваційним технологіям.

    Замикає п’ятірку найпопулярніших кольорів червоний, на який припадає 3% від загальної кількості нових автомобілів. У цій категорії лідером став Mazda CX-5, що підтверджує інтерес споживачів до яскравих і виразних кольорів.

    Ці дані демонструють, що українські водії обирають авто не лише за технічними характеристиками, а й за естетичними перевагами. Популярність білих, сірих та чорних кольорів може свідчити про прагнення до класики, тоді як сині та червоні авто вказують на бажання виділитися серед інших. Ринок нових автомобілів в Україні продовжує розвиватися, і з кожним роком змінюються тенденції у виборі кольорів, що робить його ще більш цікавим для споживачів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.