• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Що чоловіки найчастіше приховують

    Опубликовано: 2024-09-30 07:24:29

    У стосунках часто виникає необхідність брехати або приховувати правду, і чоловіки не виняток. Вони можуть вдаватися до різних хитрощів, щоб уникнути конфліктів або просто спростити життя. Розглянемо деякі з найпоширеніших брехливих тверджень, які чоловіки використовують у повсякденному житті.

    Перше на що варто звернути увагу - це фраза «Ні, ти не виглядаєш товстою». Коли жінки запитують, який вигляд вони мають у певному одязі, чоловіки, як правило, намагаються підтримати їхню впевненість і відповісти позитивно. Часто це робиться не з бажання обдурити, а щоб уникнути довгих суперечок і прискорити збори. У таких випадках чоловікам просто не терпиться вийти з дому, і вони вважають за краще не заглиблюватися в деталі зовнішності.

    Друге поширене твердження - «Мені не подобається ходити на стриптиз». Походи на стриптиз або перегляд еротики можуть викликати в чоловіків такий самий інтерес, як і в жінок - до серіалів або романтичних фільмів. Однак вони можуть перебільшувати свої антипатії, щоб уникнути непотрібного тиску з боку партнерки або не проявляти зайву відвертість з приводу своїх уподобань.

    Третє - «Ми поговоримо про це пізніше». Ця фраза часто використовується чоловіками, щоб відкласти обговорення незручних тем або суперечок. Насправді, коли чоловік каже, що хоче поговорити пізніше, це може означати, що він не хоче обговорювати проблему взагалі. Він може вважати за краще уникати конфронтації і сподіватися, що проблема сама собою зникне.

    Четверте - «Я не думаю про інших жінок». Це твердження може звучати впевнено, але, на жаль, часто воно не відповідає дійсності. Чоловіки можуть мріяти про інших жінок, але це не обов'язково означає, що вони збираються зраджувати. Це скоріше частина нормальної чоловічої психології, хоча й може викликати певні переживання у партнерки.

    П'яте - «Мені подобається проводити наш вільний час із твоєю мамою». Чоловіки можуть висловлювати позитивне ставлення до батьків своєї партнерки, але насправді їм може бути не так комфортно проводити час із ними, як хотілося б. Найчастіше це робиться для того, щоб не образити партнерку і зберегти добрі стосунки в сім'ї.

    Нарешті, шосте - «Вибач мені». Цю фразу часто використовують чоловіки, щоб залагодити сварки і повернути мир у стосунках. Навіть якщо вони не вважають себе повністю винними, вони можуть вимовити це з бажання зберегти гармонію і побачити вашу посмішку знову. Це свого роду маневр, щоб уникнути подальших конфліктів.

    Розуміння того, що за деякими з цих тверджень може стояти бажання зберегти мир і комфорт у стосунках, допоможе вам терпиміше ставитися до подібних «маленьких брехливих хитрощів» і будувати гармонійні стосунки.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.