• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як сімейне життя впливає на жіночу сексуальність

    Опубликовано: 2024-09-24 07:24:28

    Багато чоловіків, які сумніваються у необхідності швидкого шлюбу, можуть мати вагомі причини відкласти цей крок. Дослідження показують, що сімейне життя часто призводить до змін, які можуть вплинути на зовнішність та сексуальність жінок. Як з'ясували вчені, щасливий шлюб може несподівано стати фактором, який негативно впливає на жіночу привабливість.

    Дослідження британських учених показали, що 22% жінок починають набирати вагу вже першого року після весілля. У середньому кількість набраних кілограмів варіюється від 6 до 9. Ці зміни не залишаються непоміченими для партнерів, і часто призводять до конфліктів: кожна п'ята жінка з цієї категорії зізнавалася, що сварки з чоловіком через набрану вагу стали звичною справою.

    Весілля для багатьох жінок виявляється кордоном, після якого вони перестають прагнути враження свого партнера. Більше половини опитаних зізналися, що після заміжжя перестали приділяти увагу своєму зовнішньому вигляду. Кожна п'ята з них почала ігнорувати свої попередні страхи набрати зайву вагу вже в період медового місяця, насолоджуючись безмежними можливостями системи "все включено" в готелях.

    Сімейне життя також змінює звички у харчуванні. Понад третина опитаних жінок зізналися, що в перший рік шлюбу їм було складно дотримуватися здорового харчування. Для багатьох стимулом підтримувати форму була саме підготовка до весілля, але після торжества цей стимул зник. Чверть жінок звернулися до їжі як способу впоратися з емоційними труднощами, пов'язані з новим етапом життя. Крім того, у 31% новоспечених дружин їжа стала засобом від нудьги, а регулярні фізичні вправи відійшли на другий план.

    Експерти зазначають, що для багатьох наречених підготовка до весілля пов'язана з посиленими спробами скинути вагу та набути ідеальної форми. Однак після весілля багато хто забуває про свої зусилля, які допомагали їм почуватися впевненими у своїй привабливості. Повсякденні турботи часто займають основну увагу, і турбота себе відходить другого план.

    Такий розвиток подій далеко не завжди тішить чоловіків. Опитування показують, що 19% чоловіків критично ставляться до зайвих кілограмів своїх дружин, а більше половини чоловіків зізнаються, що намагаються мотивувати своїх дружин повернутися до колишньої форми.

    Сімейне життя несе з собою безліч змін, і важливо, щоб партнери підтримували один одного, допомагаючи зберігати впевненість у собі та привабливість, навіть після багатьох років спільного життя.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.