• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Харчування проти целюліту: метод Ніколь Ронсар

    Опубликовано: 2024-09-02 07:24:57

    Целюліт є однією з тих проблем, які можуть турбувати жінок незалежно від їх віку і статусу. Однак страх перед «апельсиновою кіркою» часто перебільшений, і багато досліджень виявляють дивовижні факти про целюліт. Наприклад, вчені з Університету Піттсбурга виявили, що целюліт може свідчити про високий рівень інтелекту, оскільки жирові клітини, що складають целюліт, містять жирні кислоти, важливі для роботи мозку. Більш того, целюліт - це не хвороба, а вторинна стать, характерна для жінок.

    Однак якщо ви все ж вирішили боротися з цим естетичним недоліком, то техніка годування від Ніколь Ракар може стати ефективним рішенням. У книзі "Як перемогти целюліт. Стратегія і тактика успішного контролю целюліту "Ніколь Ронсарі пропонує систему харчування, яка вже допомогла багатьом жінкам поліпшити стан шкіри і зменшити целюліт.

    Основою методу Rhonsar є сувора дієта, в якій певні продукти відіграють ключову роль і виключення деяких інших. Спочатку з раціону слід виключити молочні продукти, цукор, сіль, алкоголь, каву і чорний чай. Замість цього рекомендується збільшити споживання рідини - не менше 1,5 л води на добу.

    Крім того, в меню має бути більше продуктів, багатих калієм, таких як фрукти (авокадо, банани, апельсини), ягоди (диня, кавун), овочі (картопля, морква, гарбуз), бобові та пророслі зерна. Калій допомагає підтримувати баланс мінералів в організмі, що важливо для поліпшення стану шкіри.

    План харчування Rongsar розрахований на 10 днів і включає в себе щоденне меню, яке змінюється залежно від дня. У непарні дні (перший, третій, п'ятий і т.д.) рекомендується їсти тільки сирі овочі і фрукти з низьким вмістом цукру, такі як яблука і ківі.


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.