• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мистецтво природного макіяжу: як створити ніжний образ

    Опубликовано: 2024-09-01 07:24:20

    Макіяж - це мистецтво, яке дозволяє підкреслити природну красу і висловити індивідуальність. Важливо не просто нанести макіяж, але і зробити образ свіжим і гармонійним. Натуральні відтінки - ідеальний вибір для створення легкого і ніжного макіяжу, який підійде до будь-якого випадку.

    Коли справа доходить до створення природного образу, ключову роль відіграють вилиці і губи. Щоб надати обличчю свіжий і здоровий вигляд, використовуйте рум'яна Phyto-Blush. Наносять їх великою нечіткою щіткою, починаючи від скроні і прямуючи до підборіддя. Важливо не забувати вирощувати брови так, щоб вони плавно переходили в тон шкіри. Останнім штрихом стане застосування Phyto-Lip Eclat, яке не тільки додасть губам блиск, але і забезпечить їх захист і харчування.

    Макіяж очей - це особливе мистецтво, яке вимагає точності і акуратності. Почніть з нанесення світлих тіней Phyto-Ombres Eclat на повіку, використовуючи плоску сторону кисті. Потім візьміть олівець фіто-хол Perfect і прикрийте нижню повіку, починаючи від середини і закінчуючи зовнішнім кутом ока. Підніміть кінець стрілки вгору, щоб створити легкий підйом. Закрийте очі і проведіть лінію вгорі, з'єднавши обидві стрілки. Щоб закінчити макіяж очей, нанесіть темні тіні вздовж ліній олівця, орієнтуючись на зовнішній кут ока. Об'ємна туш Phyto-Mascara додасть віям виразний обсяг і завершить образ.

    Брови відіграють важливу роль у формуванні загального досвіду макіяжу. Правильна форма і акуратні вії можуть змінити весь вигляд. По-перше, визначте точку початку вії, застосувавши олівець до задньої частини носа, а інший - до внутрішнього кута ока. Щоб визначити кінець лінії брів, нанесіть олівець від крила носа до зовнішнього кута ока. Тоді ви можете почати працювати з олівець Phyto-Sourcils Perfect, підкреслюючи природну форму ваших брів і надаючи їм тонкий вигляд.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.