• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Правильний догляд за нігтями: як запобігти і позбутися від підрослого нігтя

    Опубликовано: 2024-08-27 07:24:29

    Врослий ніготь - це не тільки естетична проблема, але і фізична, яка викликає дискомфорт і може викликати серйозні ускладнення. Біль, запалення, утруднення ходьби - лише частина проблем, пов'язаних з цією проблемою. Якщо вчасно не вжити заходів, врослий ніготь може призвести до зараження і навіть зараження крові. Але не варто впадати у відчай, сучасна медицина пропонує кілька рішень цієї проблеми, які позбавлять вас від болю і дискомфорту.

    Сучасні методи видалення збільшених нігтів
    Процедура видалення наростаючого нігтя використовується для того, щоб викликати страх у багатьох людей через біль і тривалий період відновлення. На щастя, сучасні технології зробили цю процедуру практично безболісною. Одним з найбільш ефективних і щадних методів є лазерне видалення. Лазер дозволяє швидко і безболісно видалити збільшену частину нігтя, одночасно «фарбуючи» судини, що запобігає кровотечі. Цей метод не вимагає анестезії, а період відновлення значно скорочується.

    Профілактика: як запобігти росту нігтів
    Щоб уникнути проблем з врослими нігтями, слід звернути увагу на профілактику. Регулярні педикури - це не тільки косметичні процедури, але і важливий захід для запобігання росту нігтів. Слідкуйте за тим, щоб нігті обрізалися правильно: не надто короткі і без кривизни з боків. При необхідності ретельно обробіть краю нігтів пилкою, щоб видалити зайву нігтьову пластину.

    Правильне взуття - запорука здорових нігтів
    Зручне і відповідне взуття - ще один важливий фактор запобігання росту нігтів. Вузьке взуття може створювати тиск на пальці, що сприяє потраплянню нігтя.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.