• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жінка за кермом: міфи і реальність

    Опубликовано: 2024-08-24 07:24:02

    Жінка за кермом міф або реальність сучасного автомобільного світу? Деякі люди стверджують, що це катастрофа, а деякі готові вірити в можливості авто-леді. Вчені показали, що жінки-водії в п'ять разів рідше потрапляють під машину, ніж чоловіки. Цей факт повністю спростовує поширену думку про те, що жінка за кермом небезпечна для інших учасників руху. Навіть страхові компанії підтверджують, що жінки за кермом рідше мають серйозні аварії, хоча частіше потребують незначного ремонту. Так які ж сильні і слабкі сторони жінок-водіїв?

    Сильні сторони жінок-водіїв
    Перше, що потрібно відзначити, це те, що жінки більш уважні. Вони сприймають і аналізують більше елементів на дорозі, краще орієнтуються в складних ситуаціях. Жінки частіше піддаються дорожньому руху і менш схильні до агресії на дорогах. Їх рушійна поведінка більш спокійна і збалансована, що позитивно позначається на безпеці руху. Жінки рідше порушують правила, наприклад, перевищення швидкості або водіння на червоне світло.

    Ще одним важливим аспектом є відповідальність за водіння. Жінки рідко сідають за кермо, коли вони п'яні. На відміну від чоловіків, які іноді думають, що випити келих вина не завадить їм за кермом, жінки більш обережні і вважають за краще уникати подібних ситуацій.

    Жінки також частіше ризикують на дорозі. Вони рідко роблять ризиковані маневри і завжди намагаються бути в безпеці. Чоловіки ж схильні до азартних ігор і ризику, що часто призводить до неприємних ситуацій на дорозі.

    Недоліки жінок-водіїв
    Одним з недоліків жінок за кермом є втрата контролю в екстрених ситуаціях. У стресові моменти дами можуть впасти в ступор і втратити контроль над автомобілем. Це обумовлено емоційною чутливістю, яка іноді перешкоджає швидкому прийняттю рішень.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.