• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нетрадиційні експерименти: додайте спеції в інтимне життя

    Опубликовано: 2024-08-23 07:24:09

    Кожна пара потребує трохи різноманітності, щоб освіжити своє сексуальне життя. Глянцеві журнали часто пропонують нам сміливі і примхливі поради, які варіюються від оригінальних до абсолютно безглуздих. Давайте розглянемо деякі з цих незвичайних пропозицій, додавши трохи гумору і здорового глузду в дискусію.

    . романтичне озеро
    Пропонується на човні відправитися в центр озера, в оточенні квітучого лотоса, зайнятися коханням. Хоча це може звучати як сцена з фільму, реальність може бути менш романтичною. У середині Росії лотоси зустрічаються рідко, але ось комарі і очерет - навпаки. Якщо ви все-таки вирішили відправитися в таку пригоду, не забудьте послухати човен з наближенням рибного списа. Такий досвід може додати адреналіну в ваші стосунки, але не варто забувати про турботу і повагу до навколишнього середовища.

    2. музичні експерименти
    Музика здатна створити відповідну атмосферу і стати сигналом для початку інтимних ігор. Ви можете вибрати пісню, яка буде вашим загальним «сексуальним гімном». Однак, вибираючи таку композицію, як «The Noise of the Reed, Trees Bend», ви ризикуєте додати комічний, а не романтичний до вашого вечора. Головне, не переборщити з експериментами, адже ваш партнер може мати іншу думку про те, що захоплює.

    . Несподівані рольові ігри
    Порада загравати з іншою дівчиною перед чоловіком, а потім уявляти собі, що вона бере участь у вашому сексі, звучить досить ризиковано. Ваш партнер може по-різному реагувати на такий експеримент: від ревнощів до повного нерозуміння. Що робити, якщо він вирішить загравати назад? Такі ігри краще обговорювати заздалегідь, щоб уникнути непорозумінь і образ.


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.