• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Магія поцілунків: що робить їх незабутніми

    Опубликовано: 2024-08-20 07:24:46

    Поцілунок - це не просто спосіб вираження почуттів, а важлива частина людського досвіду. Про те, наскільки глибоко і довго ці моменти залишаються в пам'яті, можна судити з досліджень, які почалися в 1981 році під егідою Комітету ООН з охорони здоров'я. Поцілунки є важливою частиною наших спогадів, і часто один конкретний поцілунок запам'ятовується більше десятків інших. На прогулянці в теплий день я вирішила дізнатися у людей, який поцілунок був для них найбільш незабутнім.

    Дмитро, 32 роки, програміст

    Один з найбільш пам'ятних поцілунків стався в Єгипті. У день, коли я виграв п'ятиденну поїздку, я розмістив оголошення в Інтернеті, і якимось дивом мій супутник виявився моїм колегою. У готелі, після того, як ми дісталися до номера і виявили, що нас чекає сюрприз - величезна ванна з бульбашками - я відчув хвилю нервозності. Наші випадкові розмови і відразу перехід до більш інтимного спілкування перервав цей поцілунок, який я запам'ятав як один з найбільш хвилюючих моментів у житті.

    Яна, 20 років, маркетолог

    Мій самий пам'ятний поцілунок був пов'язаний з довгоочікуваним моментом, якого я чекав чотири роки. Того літа, коли мені було 17 років, мій сусід у заміському будинку, на якого я закохався, взяв мене на прогулянку. Ми були на березі ставка під місячним світлом, і наш поцілунок під зірками був таким, який запам'ятався на все життя. Ці моменти очікування і радості зробили його по-справжньому незабутнім.

    Андрій, 21 рік, бармен

    Мій незабутній поцілунок стався під проливним дощем. Ми гуляли в парку, коли раптом почався сильний дощ. У той момент, як у фільмі, я тримав її поруч зі мною, і ми почали цілуватися під дощем, освітлений блискавкою. Це був поцілунок.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.