• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сила сміху: шлях до здоров'я і щастя

    Опубликовано: 2024-08-17 07:24:20

    Чи замислювалися ви коли-небудь, яку роль у нашому житті відіграє сміх? Напевно, далеко не кожен ставив собі це запитання. Однак сміх відіграє значну роль у житті людей. Завдяки сміху серйозні й нерозв'язні на перший погляд проблеми раптом стають менш значущими, поганий настрій зникає, депресія відступає, і на обрії знову з'являється надія.

    стрес і повсякденна метушня
    У метушні буднів ми змушені поєднувати роботу, сім'ю і вирішувати безліч проблем. У результаті на розваги та відпочинок залишається дуже мало часу, що призводить до накопичення стресу і погіршення здоров'я. Психологи всього світу наполегливо радять більше жартувати і сміятися, щоб поліпшити наш емоційний і фізичний стан.

    методи підняття настрою
    Коли здається, що гірше вже бути не може, змусити себе сміятися самостійно досить складно. Для того щоб підняти собі настрій, рекомендуємо:

    Частіше дивитися комедії або фільми, що викликають позитивні емоції. Запросіть друзів і подивіться фільм разом, щоб сміху було більше.

    За можливості відвідуйте комедійні театри, КВК та комедійні постановки. У великій аудиторії сміятися легше, ніж удома перед телевізором.

    Дозвольте собі побути дитиною: подурійте, покатайтеся на гойдалках, покатайтеся з гірки на санчатах, з'їжте щось солодке, пограйте в дитячі ігри. Дитинство завжди викликає теплі емоції, радість і сміх.

    жартуйте і радійте
    Частіше жартуйте над собою та іншими, але тільки по-доброму, без сарказму. Згадуйте смішні ситуації, діліться ними з колегами та друзями. Жартуйте над звичками оточуючих, головне - не ображайте нікого.

    Регулярно відвідуйте сайти з анекдотами. Анекдоти викликають сміх і гарний настрій. Зачитуйте найсмішніші анекдоти близьким і друзям, смійтеся разом.

    балуйте себе
    Дозвольте собі маленькі радості: зробіть ванну з піною, поставте поруч каву з тістечком або морозиво. Рідше відмовляйте собі в таких задоволеннях.

    пробуйте нове
    Пробуйте себе в нових сферах, які вас приваблюють. Нові заняття приносять позитивні емоції, радість і сміх. Відвідуйте курси, знаходьте нове хобі, щоб почуватися щасливими.

    даруйте радість іншим
    Частіше радуйте інших приємними подарунками, зустрічами та сюрпризами. Даруючи радість і сміх іншим, ми отримуємо подвійну радість натомість. Діліться позитивом і насолоджуйтеся щасливим життям.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.