• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як швидко відновитися після гучної вечірки: поради та методи

    Опубликовано: 2024-08-13 07:24:49

    Після веселої вечірки ранок може здатися не найприємнішим часом доби. Якщо вчора ви веселилися в компанії друзів, насолоджувалися напоями і танцями до ранку, то сьогодні ваше відображення в дзеркалі напевно не радує: бліде і опухле обличчя, опухлі віки і темні кола під очима. І головний біль не зупиняється. Однак життя триває, і ви повинні бути готові до нового дня. Як в такому стані виходити на роботу? Потрібно швидко відновити обличчя і загальний стан. У цій статті ми розповімо, як встати на ноги після гучної вечірки.

    Контрастний душ для життєвої енергії
    Першим кроком до відновлення після вечірки є контрастний душ. Це не тільки допоможе вам нарешті прокинутися, але і підніме настрій всьому вашому тілу. Контрастний душ покращує кровообіг і підвищує тонус. Проведіть під гарячою водою 5 хвилин, потім переключіться на охолодження на 15-30 секунд. Повторіть цей цикл 3-4 рази, щоб відчути ефект. Ця процедура допоможе зняти втому і відновити свіжий вигляд шкіри.

    Трав'яний чай для очищення організму
    Поки ви приймаєте душ, зробіть собі трав'яний чай. Ромашковий або петрушковий чай відмінно підходить для виведення з організму синців і токсинів. Ці трави допоможуть очистити організм від токсинів, вивести зайву рідину і усунути набряки під очима. Випивши чашку цього чаю, ви відчуєте себе більш свіжим і енергійним.

    Боротьба з набряками під очима
    Щоб позбутися від темних кіл і набряків під очима, можна використовувати зелений або чорний чай. Просто замочіть ватні диски в міцному чаї і покладіть їх на очі на 5-10 хвилин. Це допоможе зняти втому і відновити здоровий колір шкіри. Якщо у вас заморожені кубики чаю, ви можете використовувати їх для масажу обличчя - це посилить ефект і подарує відчуття свіжості.


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.