• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Здорові ноги: запорука жіночої краси

    Опубликовано: 2024-08-10 07:24:50

    Всім відомо, що красиві ноги притягують погляд. Чоловіки часто звертають увагу на жіночі ноги, навіть не знаючи чому. Але справа в тому, що ноги - це міра жіночого здоров'я. Здорові, міцні і тугі ноги показують, що власниця піклується про своє здоров'я і зовнішній вигляд. Однак саме ноги найчастіше страждають різними проблемами. Давайте розберемося, чому так відбувається і як зберегти свою красу і здоров'я.

    . Вплив кровообігу на здоров'я ніг

    Головний ворог краси і здоров'я ніг - погана циркуляція. Саме це сприяє розвитку целюліту і варикозного розширення вен. Целюліт утворюється в місцях з повільним кровообігом, що робить ситуацію ще гірше шляхом створення застійних кишень. Поганий кровообіг змушує венозну систему не справлятися з кровотоком, викликаючи набряк і біль в ногах.

    2. Причини поганого кровообігу

    Причини поганої циркуляції включають носіння тісного одягу, високі підбори, сидячи протягом тривалого часу з ногами заблоковані один до одного, і сидячи сидячи і сидячи. Всі ці фактори заважають нормальному кровообігу і лімфі, що призводить до проблем з ногами.

    3. Механізм формування целюліту і варикозу

    Порушення кровообігу призводить до дефіциту кисню в жирових тканинах, що призводить до утворення твердих жирових згустків, наповнених токсинами. Це викликає появу характерних шишки шкіри. Тривала м'язова бездіяльність погіршує ситуацію, що призводить до погіршення кровотоку через вени і розвитку варикозного розширення.

    . Ознаки виникнення викликів

    Відчуття тяжкості, печіння і втоми в ногах, набряк великогомілкової кістки і стопи, судоми і поява соковитих «зірочок» з дрібних вен - все це свідчить про порушення кровообігу. Якщо ці симптоми ігнорувати, вени можуть розширюватися, стаючи видимими під шкірою і утворюючи вузли.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.