• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Електронне бронювання через Дію: майже 120 тисяч працівників уже заброньовано

    Опубликовано: 2024-08-06 12:00:45

    З моменту офіційного впровадження сервісу електронного бронювання через портал "Дія", близько 120 тисяч працівників критично важливих підприємств і організацій, що забезпечують потреби Сил безпеки та оборони, уже отримали бронювання. Про це повідомила міністерка економіки України Юлія Свириденко.

    Відзначається, що бізнес активно використовує новий сервіс уже понад два тижні. Станом на 5 серпня, через портал "Дія" було здійснено бронювання майже 120 тисяч співробітників, що працюють на критично важливих підприємствах і тих, які забезпечують потреби Сил безпеки та оборони. Електронне бронювання значно полегшило цей процес, зробивши його зручнішим для бізнесу та скоротивши час очікування.

    Юлія Свириденко підкреслила, що системна робота над оновленням списків критично важливих підприємств триває. Вона також зазначила, що впровадження електронного бронювання сприяло зменшенню корупційних ризиків і мінімізації людського фактору під час процесу бронювання співробітників.

    Нагадаємо, що 7 червня уряд ухвалив постанову про цифровізацію бронювання, що передбачає значне зменшення корупційних ризиків і зменшення впливу людського фактору. Це рішення стало важливим кроком у боротьбі з корупцією та забезпеченні прозорості процесу бронювання.

    18 липня сервіс електронного бронювання військовозобов'язаних офіційно запрацював на порталі "Дія". Цей сервіс призначений для керівників критично важливих підприємств і тих, що забезпечують потреби Сил оборони. Процедура бронювання включає подання списків через портал і підтвердження заяви електронним підписом. Система автоматично перевіряє дані про працевлаштування та інформацію в реєстрі "Оберіг".

    Після успішного оброблення заявки, військовозобов'язаний автоматично переводиться на спеціальний військовий облік, а інформація про бронювання відображається в застосунку "Резерв+". Користувачі можуть завантажити витяг про бронювання з порталу або отримати його у паперовому вигляді.

    Завдяки впровадженню цього сервісу, процес бронювання працівників став більш зручним і прозорим, що сприяє підвищенню ефективності роботи критично важливих підприємств і організацій в умовах сучасних викликів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.