• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подивіться на тарілку щастя: продукти, які надихають на гарний настрій

    Опубликовано: 2024-08-02 07:24:43

    Найчастіше поганий настрій може бути результатом нестачі в організмі вітамінів і мінералів. Замість того Які продукти допоможуть вам почувати себе щасливими? Перед внесенням будь-яких змін рекомендується проконсультуватися з лікарем для визначення індивідуальних дієтичних потреб і рекомендацій.

    Вітамін В12

    Цей вітамін необхідний для нормального функціонування нервової системи і утворення еритроцитів. Він міститься в таких продуктах, як яловичина, птиця, риба, морепродукти, яйця і молочні продукти. Споживання цих продуктів допомагає підтримувати енергію і гарний настрій.

    Йод

    Елементарно важливий елемент для здоров'я щитовидної залози і обміну речовин. До кращих джерел йоду відносяться морські водорості, риба, молюски, креветки, яблука і йодована сіль. Регулярне вживання цих продуктів допомагає зберегти здоров'я і активність.

    Магній

    Важливий мінерал, який грає ключову роль в безлічі біохімічних процесів в організмі, включаючи роботу м'язів і нервової системи. Джерела магнію включають листові овочі, горіхи, бобові культури, зернові культури, фрукти (такі як ожина, малина, банани), грейпфрут, насіння соняшнику та кунжут. Ці продукти допомагають впоратися зі стресом і поліпшити загальне самопочуття.

    Кальцій

    Кальцій також відіграє важливу роль у скороченні м'язів і передачі нервового імпульсу. Джерелами кальцію є сардини, молоко, йогурт, сир, сир, капуста, шипшина, кунжут, шпинат, мигдаль і волоські горіхи. Регулярне споживання цих продуктів допомагає підтримувати щільність кісткової тканини і загальний стан здоров'я.

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.