• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підтримуйте форму під час вагітності

    Опубликовано: 2024-07-28 07:24:25

    Фізична активність під час вагітності важлива для підтримки здоров'я і самопочуття. Регулярні фізичні вправи допоможуть запобігти таким проблемам, як біль у спині і втома, знизять ймовірність ускладнень і підготують організм до пологів. Якщо ви займалися спортом до вагітності, спробуйте зменшити свої фізичні вправи і зберегти частоту серцевих скорочень не більше 140 ударів на хвилину.

    Якщо ви не займалися спортом до вагітності, обов'язково проконсультуйтеся з фахівцями, щоб знайти відповідну програму. Іноді достатньо просто ходити, щоб тримати вас фізично активними. Фахівці рекомендують близько 30 хвилин середньодобового навантаження при відсутності протипоказань.

    Хто повинен уникати фізичних вправ?
    Деяким жінкам рекомендується займатися спортом під час вагітності. Такі випадки включають хронічні захворювання, такі як астма, хвороби серця або діабет. Також уникайте стресу, коли:

    кровотеча,
    низька плацентарна,
    загроза викидня,
    Історія передчасних пологів або викидня
    слабка шийка матки.
    Перед початком будь-якої програми вправ проконсультуйтеся з лікарем для індивідуальних рекомендацій.

    Безпечні вправи для вагітних
    Більшість вправ безпечні, якщо ви робите їх ретельно і не перенапружуєте себе. Найбезпечнішими вважаються плавання, швидка ходьба, вправи на велосипеді, степ або еліптична машина, а також тиха аеробіка з інструктором. Ці заходи мають низький ризик травм і корисні для всього організму.

    Теніс і бадмінтон, як правило, безпечні, але зміни балансу під час вагітності можуть вплинути на швидкість рухів. Також можливий помірний біг підтюпцем.


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.