• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Боротьба з потовиділенням: ефективні методи і поради

    Опубликовано: 2024-07-15 07:24:41

    З настанням спекотного сезону і жінки, і чоловіки мають одну і ту ж проблему - підвищене потовиділення. Пахвові кола, неприємний запах - все це, звичайно, не дуже привабливо, але з такою проблемою можна успішно впоратися.

    Гігієна та епіляція
    Потовиділення є нормальним процесом, який допомагає організму регулювати температуру. Однак неприємний запах - це те, що важко прийняти. Проблема запаху в місцях потовиділення пов'язана з активним розмноженням бактерій, для яких відмінним середовищем є теплі вологі зони. Щоб зменшити виділення поту і впоратися з поганим запахом, важливо підтримувати ідеальну гігієну тіла. Одяг повинен бути чистим, а області під пахвами слід регулярно мити з видаленим милом і волоссям. Гладка і чиста шкіра є ключем до зменшення потовиділення і бактерій.

    Натуральні матеріали
    Іноді надмірне потовиділення відбувається через те, що людина носить одяг, в якій йому дуже жарко. Синтетичні тканини, особливо низької якості, перешкоджають диханню шкіри, а тіло обливається потом. Натуральні матеріали сприяють нормальному регулюванню тепла, дозволяючи шкірі дихати і зменшуючи потовиділення. Льон і бавовна - найбільш підходящі матеріали для літа, а шерсть - для холодів. Важливо також пам'ятати, що темні тони притягують сонячне світло, тому влітку краще вибирати світлий одяг.

    Харчова сода
    Сода є відмінним інструментом, щоб допомогти зупинити бактеріальну активність і уникнути підвищення потовиділення. Ноги можна обробити порошком, а содовий розчин - змочити пахви, полегшивши роботу дезодоранту.

    Алум


    Алюмінат - природний мінерал, який визнаний сильним антиперспірантом. Камінь або порошок залишає на шкірі тонкий шар солі, яка перешкоджає росту бактерій. Важливо, щоб він не блокував потовиділення, а боровся з неприємними наслідками, такими як запах.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.