• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фотореювенація: секрети молодості шкіри

    Опубликовано: 2024-07-09 07:24:21

    Старіння шкіри - неминучий процес, але сучасна косметологія пропонує методи затримання її проявів. Фотореювенація, процедура, заснована на використанні високочастотного імпульсного світла для впливу на шкіру, є одним з найсучасніших напрямків, покликаних відновити її молодість, ніжність і здоровий вигляд.

    Принципи фотоомолодження
    Фотореювенація - апаратний метод, при якому світлові імпульси проникають в глибокі шари шкіри, стимулюючи біохімічні процеси. Це підсилює синтез колагену і еластину, основних структурних компонентів шкіри, що відповідають за її еластичність і еластичність. З віком кількість цих речовин в шкірі зменшується, що призводить до зморшок і втрати тонусу.

    Наслідки та результати
    Легкі хвилі різної довжини можуть забезпечити комплексний вплив на шкіру: від видалення пігментних плям і дрібних судинних сіток до стимулювання оновлення клітин і поліпшення текстури шкіри. Результати фотореювенації видно відразу після процедури: шкіра стає більш еластичною, підтягується і має здорове сяйво.

    Комбіновані методи
    Процедура фотореювенації добре поєднується з іншими косметичними процедурами, такими як мезотерапія та мікрострумове лікування. Це дозволяє посилити ефект і досягти більш виражених результатів при корекції вікових змін шкіри.

    Хто підходить для фотоомолодження
    Фотореювенація рекомендується пацієнтам з наступними проблемами шкіри:

    зморшки і втрата еластичності;
    пігментні плями, включаючи веснянки і хлоазми;
    судинні сітки і червоні плями;
    жирна шкіра зі збільшеними порами і комедонами;
    дефекти шкіри, що виникають після інших косметичних процедур.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.