• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Таємна сила арганової олії

    Опубликовано: 2024-05-29 07:24:40

    Мрія про вічну молодість і красу надихає нас на пошуки чудодійних засобів. Косметична індустрія невпинно працює над створенням нових продуктів, використовуючи складні хімічні формули. Однак відповідь на багато проблем криється в самій природі.

    Довгий час ми ігнорували цінність натуральних продуктів, захоплюючись новими технологіями. Тепер, завдяки усвідомленості, ми повертаємося до природи, цінуючи її дари. Ми (пере)відкриваємо приголомшливі властивості природних засобів, здатних зберегти молодість і свіжість шкіри.

    Західні косметологи виявили дивовижний секрет жінок у Марокко, які, незважаючи на спекотні кліматичні умови та відсутність доступу до дорогої косметики, мають напрочуд гладеньку та здорову шкіру. Секрет полягає в аргановій олії, яку виробляють із кісточок арганового дерева.

    Арганова олія багата на вітамін Е і має сильні омолоджувальні, регенерувальні та антиоксидантні властивості. Вона швидко вбирається, не залишаючи жирної плівки, і підходить для всіх типів шкіри. У Марокко вона популярна як косметичний засіб №1, незважаючи на наявні дорогі альтернативи.

    Арганову олію добувають вручну, зберігаючи традиції минулих століть. Цю косметичну сировину часто називають «рідким золотом берберів». Органічні продукти високо цінуються за свою натуральність, проте їхня вартість є вищою через вирощування в екологічно чистих умовах і ручне виробництво.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.