• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна очікує на 1,5 мільярда євро з Ukraine Facility: нові інвестиції в економіку

    Опубликовано: 2024-04-24 09:00:12

    Європейська комісія вирішила підтримати План України в рамках Ukraine Facility, що призведе до надходження 1,5 мільярда євро українській державі вже на цьому тижні. Про це оголосив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

    "Маємо позитивні новини від ЄС. Єврокомісія підтримала План України в межах програми Ukraine Facility. І вже цього тижня очікуємо надходження 1,5 мільярда євро за цією програмою Європейського Союзу", – повідомив він.

    Додатково до цих інвестицій, уряд України ухвалив рішення, спрямоване на залучення ще 100 млн євро від Банку розвитку Ради Європи для підтримки української медицини.

    "Ще одне рішення додає 15 млн євро від Європейського інвестиційного банку в межах фінансування програми банківських гарантій", – пояснив Шмигаль.

    За його словами, такі кроки сприятимуть поліпшенню умов отримання пільгових позик для малих та середніх підприємств в Україні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.