• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 5 мільйонів євро від ЄІБ для українських лікарень

    Опубликовано: 2024-04-15 09:00:48

    Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України підписали нову угоду, щоб підтримати впровадження заходів з енергоефективності та відновлення зруйнованої інфраструктури, зокрема у галузі охорони здоров'я.

    Пресслужба Мінвідновлення повідомила про підписання цієї важливої угоди.

    Згідно з угодою, планується виділити інвестиційний грант в розмірі 5 мільйонів євро від Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та навколишнього середовища (Фонд E5P), що значно посилює загальний грантовий внесок від E5P до 9 мільйонів євро.

    Ці кошти доповнюють наявний кредит від ЄІБ на суму 300 мільйонів євро.

    Грантові кошти передбачається використати для ремонту пошкоджених лікарень, будівництва бомбосховищ, створення систем постачання питної води, а також модернізації освітлення, систем зв’язку і вентиляції.

    Це ініціатива, спрямована на поліпшення інфраструктури у галузі охорони здоров'я та забезпечення потреб населення у відновленні після конфлікту та підвищенні ефективності лікувальних закладів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.