• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нові можливості: Україна та Нідерланди підписали п'ять угод у сфері оборонної промисловості

    Опубликовано: 2024-03-22 09:00:46

    Українські та нідерландські компанії, що спеціалізуються на виробництві засобів оборони, оголосили про підписання ряду стратегічних документів, спрямованих на співпрацю в цій важливій галузі. Ця історична подія сталася завдяки зустрічі представників відомства з питань стратегічних галузей промисловості України та делегації з Королівства Нідерланди, що відбулася 20 березня.

    Пресслужба Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України інформує, що на зустрічі було підписано п'ять угод, що передбачають співпрацю у сфері оборонної промисловості. Ці угоди відкривають нові можливості для обміну технологічними знаннями та досвідом, а також спільного розвитку інноваційних рішень.

    Згідно з відомостями, отриманими від заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості України, Сергія Боєва, підписані угоди передбачають спільну розробку автономних систем, використання штучного інтелекту та інших передових технологій у галузі оборони. Це створить основу для майбутнього співробітництва та розвитку спільних проектів між українськими та нідерландськими підприємствами.

    Міністр оборони Нідерландів, Кайса Оллонгрен, підкреслила важливість цього кроку в контексті безпеки обох країн. Вона зауважила, що обмін знаннями та технологіями в області оборони стає надзвичайно важливим в умовах сучасних конфліктів та загроз безпеці.

    Така ініціатива створює не лише нові можливості для ефективного використання ресурсів та розвитку оборонної промисловості, але й сприяє підвищенню безпеки й стабільності не лише в Україні та Нідерландах, а й в усьому регіоні.

    Підписання цих угод є ще одним кроком до поглиблення співпраці між Україною та Нідерландами в різних сферах, а також свідченням про взаємний інтерес українських та нідерландських компаній у розвитку сучасних технологій та засобів безпеки.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.