• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна має можливість отримати $8,5 млрд від США у вигляді кредиту

    Опубликовано: 2024-03-15 09:00:34

    Міністр юстиції України Денис Малюська, перебуваючи у візиті до Сполучених Штатів, повідомив, що Україна може отримати до $8,5 млрд з заблокованого пакета фінансової допомоги у вигляді кредиту.

    Відповідно до інформації Reuters, Малюська отримав "досить оптимістичні" сигнали від американських законодавців щодо ухвалення фінансової допомоги Україні.

    "Ми закликаємо залишити осторонь будь-які політичні суперечки і зосередитися на підтримці, оскільки ми бачимо, що і республіканці, і демократи погоджуються, що потрібна допомога", - підкреслив міністр.

    Він також зауважив, що відсутність фінансової підтримки може призвести до серйозних наслідків на полі бою, і закликав до швидкого ухвалення допомоги.

    Незважаючи на те, що українська сторона більш схильна до безповоротної допомоги, Малюська зазначив, що Україна, швидше за все, прийме пропозицію про кредит.

    Зазначимо, що остаточне рішення стосовно цієї пропозиції буде прийняте Міністерством фінансів України.

    Міністр також висловив надію, що ухвалення фінансової допомоги стане питанням технічних процедур, які будуть вирішені у найближчому майбутньому.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.