• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Секрет міцного шлюбу: чому швидкий шлюб знижує ризик розлучення

    Опубликовано: 2024-02-04 07:24:47

    Шлюб - це важливий етап у житті, і багато хто прагне зробити його міцним і довгостроковим. Психологи зі США застерігають: секрет успішного шлюбу полягає в тому, щоб закохані не затягували співжиття і швидше оформляли свої стосунки.

    Дослідження, що охоплює як одружені пари, так і ті, хто віддає перевагу цивільному шлюбу, показало, що час відіграє ключову роль у ймовірності розлучення. Що швидше закохані наважуються на шлюб, то менший ризик розлучення.

    Статистика демонструє, що пари, які одружилися після тривалого спільного проживання, частіше стикаються з проблемами, що призводять до розлучення, порівняно з тими, хто формалізував свої стосунки у шлюбі одразу, мінімізуючи час співжиття.

    Важливим висновком є той факт, що ті, хто обирає спільне проживання до шлюбу, часто відчувають невдоволення своїм подружнім життям. Швидке укладення шлюбу, на думку вчених, створює стійкіше підґрунтя для стосунків і підвищує рівень задоволеності шлюбом.

    Таким чином, секрет міцного шлюбу полягає не тільки в коханні, а й в умінні ухвалювати важливі рішення своєчасно, створюючи тим самим сприятливі умови для довгострокових і щасливих стосунків.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.