• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Емоційна географія: як відстань до дому впливає на настрій

    Опубликовано: 2024-01-16 07:24:06

    Група американських вчених провела дослідження, з'ясувавши, що людський емоційний стан тісно пов'язаний з відстанню до будинку.

    Експерти з департаменту статистики та математики університету Вермонта проаналізували 37 мільйонів статусів користувачів Twitter, враховуючи точне місце розташування.

    Подорожуючи містами і часом, вчені створили "показники щастя" жителів США, використовуючи базу з 10 тисяч слів з позитивними і негативними смисловими відтінками. результати показали, що повідомлення користувачів, які перебували далеко від дому, були більш доброзичливими та позитивними, порівняно з тими, хто залишався в рідному місті.

    Це дослідження, засноване на аналізі соціальних медіа, може стати відправною точкою для нових методів вивчення соціальних зв'язків і впливу місця розташування на наше емоційне благополуччя.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.